Информация

Уважаеми зрители и приятели на хубавото кино и хубавите книги, билети за фестивала можете да закупите онлайн на: https://www.epay.bg/v3main/sale/user/view?saleid=6683807546 или на касите на easy pay в София https://www.easypay.bg/site/?p=offices. Билети за прожекциите в Синема Сити София и Бургас могат да бъда закупени от тук: http://www.cinemacity.bg/. Билети за прожекциите във Френски културен институт, Руски културно-информационен център и Галерия Сан Стефано се продават в книжарницата на ИК „Колибри“ ул. Иван Вазов 36 и на място 1 час преди прожекция. Билетите за прожекциите във Френския културен институт се продават постоянно и в книжарница „Колибри“ в сградата на института.

Напомняме, че на касите на кината можете да закупите билет за прожекция в съответното кино, а билет за големите прожекции в зала 1 на НДК може да се закупи и от билетния център на НДК и от касата на кино „Люмиер Lidl“ (от 09:00 до 20:30 ч.).

Централният вход на НДК е временно затворен, входът към залата ще бъде вход А4. Той се намира откъм бул. „Витоша” над Нов театър – НДК между вход А3 и Зала 42 (от страната на небезизвестните пилони).

Всеки закупен билет за прожекция на Cinelibri ви дава 30% намаление на всички книги на „Колибри“ в двете ни книжарници , както и безплатна бутилка вино при вечеря в ресторант „Корсо“!

Вече в продажба са и специалните ВАУЧЕРИ, които ви дават достъп до 16 филма на цената от 70 лв! Ваучерът се закупува от книжарниците на „Колибри” и дава възможност за 30% намаление върху всички книги от каталога на издателството, както и неограничен достъп до всички прожекции в залите: Френски културен институт, Руски Културно Информационен Център, Галерия „Сан Стефано“.

Билети за всички прожекции извън София се продават на касите на съответните кина.