Оливие Бурдо представя: „В очакване на Боджангълс“

В очакване на Боджангълс
В очакване на Боджангълс
В очакване на Боджангълс

Официална премиера на филма „В очакване на Боджангълс“ на режисьора Режи Роансар в присъствието на изтъкнатия френски писател Оливие Бурдо, автор на едноименния роман!

Във филма участва очарователната белгийска актриса Виржини Ефира и една от най-бляскавите звезди на френското кино – Ромен Дюри.

Безумната любов никога не е била толкова убедителна. Пред малкото си момче Камий и Жорж танцуват на фона на любимата си песен – „Мистър Боджангълс“. В техния дом всичко е забавление и фантазия. Майката задава „дневния ред“ със своята непредсказуемост. Благодарение на нея семейството е непрестанно във вихъра на поезията… Ала нито един празник не е безкраен. Възможно ли е да се избегне неизбежното и на каква цена?

Още с излизането си през 2014 г.  „В очакване на Боджангълс” предизвиква огромен читателски интерес и е удостоен с 5 (пет!) награди: Франс Кюлтюр Телерама, голямата награда РТЛ-Лир, наградата Еманюел Роблес, наградата Роман Франс Телевизион и Наградата на Литературната академия на Бретон и на областта на Лоара. Издаден първоначално в 2000 екземпляра, „В очакване на Боджангълс” достига за нула време тираж от 200 000! Българското издание е в превод на Росица Ташева.

Събитието на 20 октомври предвижда свободен разговор с публиката и време за автографи!

20 октомври

Кино Люмиер, 19:00 ч.

Оливие Бурдо представя: „В очакване на Боджангълс“